Ik ging met mijn blessure naar fysiotherapie Veenendaal

Fysiotherapie Veenendaal

Fysiotherapie Veenendaal is mijn plek wanneer ik een blessure heb. Als fanatieke sporter, al zeg ik het zelf, vraag je vaak veel van je lichaam. Natuurlijk train je dan ook regelmatig, zodat je continue het maximale uit je kan halen. Bij mij is dat drie uur trainen per week en dan vaak op zaterdag een wedstrijd. Niet dat je mij hoort klagen, want ik vind het heerlijk. Zowel de sport, mijn team en de gezelligheid voor- en na de wedstrijd. Dat maakt mijn week compleet.

Doorverwijzing

Fysiotherapie Veenendaal voor hulp

Alleen neemt het sporten wel een risico met zich mee. Er kan altijd iets gebeuren waar je lichaam niet zo blij mee is. Dit was helaas bij mij het geval. Het was zaterdag en we hadden een spannende wedstrijd. Qua punten liepen we gelijk op, waardoor het voor extra motivatie zorgde. Tijdens het opzij stappen voor de bal klapte ik door mijn enkel en kwam ik te val. Dit gebeurde allemaal vrij snel, maar toen begon ik de pijn in mijn enkel voelen. Die hadden we gelijk gekoeld, maar mijn voet bleef erg dik. Na het koelen werd ik de auto in gezet en reden we naar het ziekenhuis.

Spieren

Gelukkig had ik niks gebroken of gescheurd. Het is beperkt gebleven tot een stevige verzwikking. Het advies was om rust te houden en na een periode het rustig op te pakken. Hierbij moet ik zeggen dat ik niet gemaakt ben om stil te zitten. Na een aantal weken kon ik mijn voet meer bewegen zonder pijn te voelen. Mijn trainer stelde fysiotherapie in Veenendaal voor. Daar had hij zelf erg positieve ervaringen mee. Dit had hij niet overdreven. Niet alleen kan je er snel terecht, maar je wordt ook meegenomen in de behandeling. Nu hoop ik niet dat jij nu snel een blessure krijgt, maar anders zou ik eens de website van Ellekoot bekijken.