holistisch therapeut

Een holistisch therapeut heeft ervoor gezorgd dat ik weer normaal kan functioneren. Dat is voor een aantal maanden geleden wel anders geweest. Elke dag had ik te kampen met flinke hoofdpijn en op een gegeven moment werd dit zo erg dat ik thuis moest blijven.  Zo erg had ik dit nog niet gehad en maakte mij wel zorgen.  Bij de huisarts kreeg ik te horen dat het door stress kwam en af en toe viel het woordje migraine. Ook kreeg ik wat pijnstillers mee en dat was het. gelukkig had ik een collega die mij de tip gaf om eens naar de De Heulenaar te gaan.  holistisch therapeut

Het bodymind-complex

Dankzij de holistisch therapeut, ben ik erachter gekomen dat mijn bodymind-complex geheel uit balans was. Oftewel het lichaam en geest zijn één en door een stoorzender kunnen deze niet goed meer samen werken. De grootste oorzaak hiervan kan stres zijn. Veel mensen hebben hiermee te kampen, maar weten vaak niet wat hier aan te doen is.

Vanaf het moment dat ik aan deze sessies ben begonnen merk ik dat mijn lichaam en geest weer tot één worden gedreven. De herstelbelemmerende factoren heb ik gelukkig kunnen verbannen en plaats laten maken voor de leukere dingen.