Populaire porselein foto varianten; De ovaal.

Een prachtige foto op porselein bestelt u op UitvaartUniq.nl; de Nr 1. Uitvaart webwinkel van Nederland. Wij begrijpen uw behoefte aan een persoonlijke & unieke herinnering aan uw overleden dierbare. Een foto op porselein is een prachtig object op zichzelf, maar kan ook gebruikt worden voor het personaliseren van een grafmonument of urnmonument. Ook wordt dit steeds vaker binnenshuis gecombineerd met een (mini) urn of een mooi assieraad dat een vaste plek in huis krijgt. Wat uw wensen ook zijn, bij UitvaartUniq heeft u de keuze uit diverse vormen, groottes en afwerkingen van de randen. Dit maal vertellen we u graag wat meer over de meest verkochte vorm; de ovalen foto.

UitvaartuniQ

Een ovale foto op porselein is een prachtige tastbare herinnering aan uw overleden dierbare. Deze kan gebruikt worden als onderdeel van een gedenkmonument, maar kan ook als losstaand element gebruikt worden. Veelal wordt een porseleinen foto vastgeplakt op een fotoblok, urnmonument of grafmonument, om zo de tastbare herinnering aan uw dierbare persoonlijker te maken. U kunt de foto op porselein ovaal bij UitvaartUniq.nl bestellen in drie verschillende afmetingen. Daarnaast kunt u kiezen voor een Zwart – Wit foto of een kleur (Full Colour) foto, dit betreft Euro 25,- extra. Tevens heeft u de keuze uit twee varianten op het gebied van afwerking; afgerond (waarbij de afbeelding mooi doorloopt), of een witte boord. De opties m.b.t. kleur en afwerking kunt u op onze website mooi terugzien bij de productafbeeldingen.

Een Porseleinen foto online bij UitvaartUniq.nl; Dan bent u verzekerd van een topkwaliteit product, maar ook van een klantvriendelijke werkwijze. Na ontvangst en controle van de basisfoto ontvangt u standaard een proefdruk en pas na uw akkoord nemen wij de porseleinen foto in productie. Alles voor een dierbare & persoonlijke herinnering!