Een verticale muis aanschaffen

Onlangs hebben wij een verticale muis aangeschaft. Onze werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk achter de computer en dat merk je na een lange dag werken. Eigenlijk had ik er in het begin niet zo een last van. Een nieuwe baan en nieuwe werkzaamheden zorgden er toch al voor dat ik na een dag werken uitgeteld thuis op de bank neerplofte. Maar naarmate ik daar langer werkte, werden de klachten erger. Niet dat ik moe was, maar ik kreeg last van mijn rechter pols. Tijdens mijn werk merkte ik op dat ik tijdens het bewegen met de muis pijn kreeg. Hoe ik deze ook probeerde vast te houden, de klachten bleven aanhouden.

Een verticale muis uitproberen

Mijn klachten waren niet de enige op de werkvloer. Ook andere collega’s hoorde ik over hetzelfde probleem praten. Sommige collega’s moesten hierdoor thuis blijven en kregen therapie om deze klachten minder te laten worden, of te laten verdwijnen. Onze baas had dit allemaal meegekregen en is zich hier in gaan verdiepen. Al snel kwam hij met de mededeling dat er ander materiaal werd aangeschaft, om het werken achter de computer prettiger te maken. Om te beginnen had hij hiervoor een bedrijf gevonden die ergonomische spullen in het assortiment had. Hier stonden ook ergonomische muizen bij. Dit zijn muizen die in een verticale stand staan. Door deze te gebruiken ontlast je als het ware jouw onderarm en dit kan de klachten laten verdwijnen. Omdat niemand hier nog mee had gewerkt kregen wij als proef drie verschillende soorten te leen via Ergonomique. verticale muis

Ergonomique heeft de oplossing

Via dit bedrijf hebben wij een proefpakket aangevraagd. Hier zitten drie verschillende soorten muizen in die je gedurende een periode kan uitproberen. Ook mijn collega’s kunnen deze proberen omdat van elk model twee stuks in de doos zaten. Voordeel is dat je niet meteen vast zit om deze te kopen. Mocht het namelijk niet bevallen dan kan je ze zonder enige verplichtingen terug sturen. Niet alleen kan je hier muizen voor de computer kopen, maar ook ander ergonomisch materiaal, te denken aan een voetensteun, laptopstandaard en nog veel meer. Wil jij weten of er iets voor jou of jouw collega’s tussen zit, neem dan een kijkje op deze website.

Zeer geslaagde proefperiode

Nadat iedereen op onze afdeling een muis heeft uitgeprobeerd is er tot aankoop over gegaan. Bijna iedereen heeft ervoor gekozen om zo een verticale muis te nemen. De klachten zijn enorm afgenomen en bij mij zelf helemaal verdwenen. Een collega op onze afdeling is links handig en daar zat geen model voor in het proefpakket. Meteen werd er contact gelegd met Ergonomique en werd er alsnog een model voor linkshandige geleverd. Echter hebben zij maar één model in hun assortiment, maar dat was wel het juiste model. Ook voor deze collega is er een bestelling gedaan.

Ben jij ook op zoek nar ergonomisch materiaal, die ervoor kan zorgen dat de werkzaamheden achter een bureau op een verantwoordelijke manier worden uitgevoerd, neem dan een kijkje op deze website. Mocht je er niet uitkomen dan kan je ook contact zoeken met één van de medewerkers.  verticale muis