Los jouw snurkproblemen op op Snurkpagina.nl

snurkpagina

Afgelopen weken merkte ik dat ik steeds slechter sliep. De nachten die ik maakte waren onrustig en ik werd niet fris weer wakker. Ook had ik een tijdje last van concentratieproblemen, waar ik niet blij mee was. Ik begon oorzaken te zoeken en kwam terecht bij mijn nachtrust. De nachten die ik maakte waren niet per sé te kort, maar onrustig door mijn gesnurk en adempauzes. Ik ging googelen en kwam al snel op Snurkpagina.nl terecht. Op Snurkpagina.nl staan oplossingen en adviezen voor snurkproblemen en ik was dan ook heel blij om deze site te vinden!

snurkpagina

 

Probleem

Mijn probleem werd na een tijdje steeds groter en begon een grote invloed uit te oefenen op mijn leven. Ik kon niet meer rustig en geconcentreerd werken, en was snel geïrriteerd. Ik heb toen actie ondernomen en contact opgenomen met een tandarts die samen werkt met de website, bij mij in de buurt.

snurkpagin

Oplossing

Bij deze tandarts heb ik eerst een introductie gesprek gehad waar hij mij alles vertelde en uitlegde over hun methode etc. Ik heb toen ook eigen bijzonderheden kunnen noemen en toen hebben we een MRA op maat gemaakt voor mij. Dit is een bitje die je onderkaak naar voren duwt zodat je luchtpijpen meer open komen te staan. Wanneer de luchtpijpen meer open staan, wordt het gesnurk minder en de doorademhaling beter. Dit is dus een goede oplossing als je last hebt van snurkproblemen of slaapapneu.