Wist u dat wietolie ook tegen eczeem helpt?

Het is de laatste tijd nogal afwisselend weer geweest. De ene week is het stralend weer en de tweede week kun je eigenlijk geen dag zonder regen en bewolking verwachten. Hierbij hoort ook dat het soms ineens heel warm en soms ineens heel koel is. Wanneer het weer erg omslaat dan voel ik dat in mijn lichaam. Mijn huid kan hierdoor onrustig worden. Ik krijg hierdoor sneller uitslag. Ik heb een afspraak gemaakt bij mijn huisarts om deze uitslag eens beter te laten bekijken. Na onderzoek heeft mijn huisarts me laten weten dat ik wel eens last zou kunnen hebben van eczeem. Dit is een auto immuun ziekte waar je sneller last van kunt krijgen wanneer het weer enigszins omslaat. Je krijgt dan rode vlekken die erg kunnen jeuken. Mijn huisarts heeft hiervoor een hormoonzalf voorgeschreven. Deze werkte in eerste instantie wel een beetje maar zorgde er voor dat mijn huid steeds dunner begon te worden. Voor eczeem is het lastig om een goede permanente oplossing te vinden. Een collega gebruikt wietolie voor haar eczeem. Ik dacht eigenlijk altijd dat je hier high van kon worden maar dit schijnt niet het geval te zijn. Wietolie schijnt te helpen met het verhelpen of verzachten met eczeem. Het zorgt er voor dat je systeem een beetje een reset krijgt en je minder last kunt hebben van eczeem. Omdat ik graag verschillende merken wilde vergelijken heb ik er voor gekozen om een wietolie te bestellen via cibdol.nl hier heb je verschillende soorten wietolie voor het kiezen met verschillende werkstoffen erin. Je kunt een wietolie kiezen die je op basis voor de omschrijving het beste lijkt om te proberen. Dan zenden ze de wietolie naar je toe en kun je hem snel uitproberen! Voor de eczeem op mijn armen heeft het onwijs verlichting gegeven. Ik vond dit helemaal top. Wietolie heeft me tijdens dit afwisselende seizoen onwijs geholpen. Na het gebruiken van wietolie voor een paar weken merkte ik al snel dat ik veel minder last kreeg van eczeem. Wietolie heeft hiernaast helemaal geen sterke geur, hier was ik in het begin wel een beetje bang voor.

Wietolie heeft mij onwijs geholpen

Deze wietolie heeft mij onwijs geholpen. Ik vond het onwijs fijn dat de wietolie van cibdol.nl snel in huis was. Op de site staat duidelijk omschreven waarvoor de verschillende soorten wietolie dienen en hoe je deze het beste kunt gebruiken. Hier heb ik veel van geleerd voor ik de wietolie heb besteld. In mijn gezin heb ik ook gekeken naar andere uitwerkingen van wietolie en hier hebben we de olie dan ook voor gebruikt. Het heeft ons de laatste tijd onwijs geholpen. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen.

Ook een oplossing voor jou?

Heb je ook wel eens last van uitslag? Weet je niet goed hoe je dit precies kunt oplossen? Je kunt natuurlijk altijd naar een huisarts gaan voor hulp maar je kunt ook overwegen wietolie eens een kans te geven. Kortom:

  • Wanneer je hier bestelt krijg je snelle service
  • Weet je precies wat je in huis haalt
  • Hoef je niet lang te wachten op de levering van je product

Is meer informatie te vinden over de werking van de olie Wietolie heeft mij onwijs bij mijn eczeem geholpen!