De voordelen van laser ontharen ten opzichte van klassieke ontharingsmethoden

Zowel voor mannen als voor vrouwen kan haargroei over het gehele lichaam een probleem zijn. De klassieke methoden, zoals het gebruik van een scheermesje, zijn bij velen geliefd. Het nadeel echter van deze klassieke methode is dat er snel voel- en zichtbare haren terug groeien maar ook ingegroeide haren op de loer liggen. Andere klassieke methoden zoals waxen, harsen en epileren zijn vaak bij vrouwen populair en verminderen de haargroei op den duur. Toch is het noodzakelijk om alsnog binnen vier tot zes weken telkens de behandeling te herhalen om een glad resultaat te houden. Kies je voor laser ontharen dan kies je voor een moderne methode die je haargroei definitief stopt. Je ondergaat meerdere behandelingen, maar op langer termijn hoef je niet elke maand een behandeling meer te ondergaan.

Kies voor minder tijd en energie met laser ontharen

Het telkens opnieuw moeten doen van een behandeling kost tijd en energie. De klassieke methode scheren moet je meerdere keren per week doen en andere methodes zoals harsen of waxen minimaal eens per zes weken. Telkens kost dat tijd en energie, wat bij laser ontharen juist niet nodig is. Doordat er bij een laserbehandeling op het haarzakje wordt gewerkt heb je op den duur geen behandelingen meer nodig. Hierdoor heb je meer tijd voor je dagelijkse drukke leven en hoef je je niet te schamen tijdens een spontaan uitje omdat je geen tijd hebt gehad om je haargroei terug te brengen.

Nooit meer last van ingegroeide haren

Bij de klassieke behandelingen groeien jouw haren op den duur altijd terug. Zodra een haartje terug groeit is er een kans dat hij in gaat groeien. Dat kan gebeuren als de huid te dik of te stug is of als het haartje schuin is afgeschoren waardoor hij een klein naaldje is. Als je gebruik maakt van laser ontharen dan is de kans op ingegroeide haren minimaal want er groeit namelijk geen haar meer terug. Omdat de laser op het haarzakje wordt gericht en deze vernietigd kan er geen haar meer terug groeien. Hierdoor krijg je dus ook geen last van ingegroeide haren.

Krijg meer zelfvertrouwen met laser ontharen

Een belangrijk voordeel van laser ontharen is dat je er meer zelfvertrouwen door krijgt. Want op het moment dat jij spontaan je arm bijvoorbeeld omhoog wilt doen, hoef je nooit meer na te denken of je haargroei is onderhouden. Je kan jezelf zijn en zonder na te denken genieten van het moment. Dit kan je zelfvertrouwen een enorme boost geven en levert minder beperkingen op in je dagelijkse leven. Ook het spontaan hebben van een uitje naar het zwembad of het strand levert geen onzekerheid op als je weinig tijd hebt gehad.

Ten opzichte van klassieke methoden heeft laser ontharen dus vele voordelen. Zo heb je nooit meer ingegroeide haren, krijg je er meer zelfvertrouwen van en voel je je minder beperkt in je vrijheid en uitjes. En ondanks dat men denkt dat ontharen vooral bij vrouwen hoort, ook mannen kunnen gebruik maken van de laserbehandeling.

Meer informatie nodig hoe het werkt? Ga dan naar de website van Undo.nl.