Huidtherapie Nijmegen, de beste huidtherapie van de regio !

Heeft u een plekje op uw lichaam dat u weg wilt hebben? Huidtherapie Nijmegen helpt u hierbij! Of het nou een pigmentvlekje is, een moedervlek, ongewenste beharing, of een tatoeage die niet meer bij u past. Dit is allemaal mogelijk bij huidtherapie Nijmegen!

Hoe gaat huidtherapie Nijmegen te werk? :

  • Huidtherapie Nijmegen begint altijd met een intake gesprek. In dit gesprek wordt het plekje waar u niet tevreden over bent bekeken. Er wordt besproken wat de mogelijkheden zijn op het gebied van het verwijderen.
  • Vervolgens wordt er in overleg met u een behandeling gekozen.
  • Wanneer er een behandeling is gekozen wordt er een plan van aanpak gemaakt. U kunt hier nog vragen over stellen of eventuele wensen aangeven.
  • Er wordt vervolgens een afspraak gemaakt over wanneer de behandeling gaat plaatsvinden.
  • De behandeling stelt eigenlijk weinig voor. Er wordt van tevoren nog eens uitleg gegeven over hoe de behandeling gaat lopen. Tijdens de behandeling wordt er ook steeds verteld wanneer ze wat gaan doen.

 

Mijn ervaring met huidtherapie Nijmegen

Ik ben zeer tevreden over de service van huidtherapie Nijmegen. Ik vond het ook erg fijn hoe goed ik werd ingelicht en tijdens de behandeling op de hoogte werd gehouden. Ik raadt huidtherapie Nijmegen dus zeker aan iedereen aan!