kapper krimpen aan de lek

Een goede kapper is ontzettend belangrijk. Gelukkig heb ik al jaren een hartstikke fijne kapper, wat goed kan knippen. Zo gaan wij altijd naar kapper krimpen aan de lek. Make Beauty heeft gekwalificeerd personeel en veel ervaring. Knippen doen zij al jaren en daarom hebben zij ook veel naamsbekendheid opgebouwd in omgeving. Dit zorgt voor veel positieve recensies op het internet. 

Via het internet ben ik bij het bedrijf terecht gekomen. Recensies zeggen veel over een bedrijf. Aangezien Make Beauty goede recensies heeft, koos ik ervoor om mij eens te laten knippen door kapper krimpen aan de lek. Het is dicht aan huis en dat het dan ook nog eens een goede kapper is, is al helemaal mooi meegenomen.

Goede service

Als je een afspraak hebt, word je altijd netjes op tijd geholpen. Je krijgt netjes wat te drinken aangeboden en zij staan in voor een babbeltje. Het personeel is ontzettend vriendelijk. Het is daarom in mijn ogen ook echt een aanrader om hier eens heen te gaan. Zij verlenen meerderen diensten. Zo verzorgen zij ook visagie en bruidskapsels.

Op de website vind je veel informatie over de diensten die worden aangeboden. Mocht je toch vragen hebben kan je altijd contact met ze opnemen.