Tip: kunstgebit Nijmegen

Kunstgebit Nijmegen

Gebitsprothese

Mijn moeder is afgelopen maand zestig jaar oud geworden! Wanneer een persoon ouder wordt gaat het lichaam fysiek achtertuin. Daarnaast kunt u ook nog eens uw tanden gaan verliezen. Mijn moeder heeft helaas te maken gehad met dit vervelende problemen. Door de jaren heen is haar gebit enorm verouderd en hier moest dan ook snel iets aan gedaan worden. De enigste oplossing voor dit probleem was een nep gebit. Zodoende ben ik contact gaan opnemen met een zeer interessante aanbieder genaamd: De gebitten maker!

De Gebitten Maker verricht al zo’n twintig jaar tandprothetische werkzaamheden voor heel veel tandartspraktijken in Nijmegen en omstreken. Een kunstgebit Nijmegen was dan ook een zeer interessant optie. In goed overleg met mijn moeder zijn wij de Gebitten Maker een kunstgebit Nijmegen laten maken!

Gebitten Maker

Verbluffend resultaat!

Het proces verliep heel soepeltjes! Er werden foto’s gemaakt van mijn moeders gebit en ook werd er een prototype ontworpen. Na deze werkzaamheden heeft mijn moeder een kleine week moeten wachten. Op een begeven moment werd zij gebeld en haar gebit was klaar. Eenmaal aangekomen bij de Gebitten Maker konden wij onze ogen werkelijk waar niet geloven. Het resultaat is verbluffend want het gebit lijkt op een echte gebit maar dan een stuk mooier!

Mijn moeder is zeer tevreden over haar nieuwe gebit. Eindelijk durft zij weer te glimlachen zonder dat zij zichzelf schaamt over haar gebit. Heeft u een slecht gebit en wilt u hier iets aan laten doen? Bekijkt u dan de bovenstaande website eens!

Kunstgebit Nijmegen