Kosten implantaat: een overzicht

Kosten implantaat: een overzicht

Bij Kronen Vink Dental kun je kiezen voor het plaatsen van implantaten. Je kunt overgaan tot de keuze van een prothese op implantaten als je al enkele kronen hebt of juist een element in je gebit mist. Doordat Kronen Vink Dental al geruime tijd samenwerkt met implantologen in verschillende ziekenhuizen, heeft het tandheelkundig team veel ervaring opgedaan in het plaatsen van implantaatwerkstukken. De behandeling kan via de tandarts of implantoloog lopen en het implantaat kan gemakkelijk geplaatst worden. kroon tand

vink-dental-logo-300x73 (1)Kosten implantaat

De eerste woorden die wellicht bij je binnenschieten zijn  kosten implantaat . Het klinkt als een dure onderneming om zo n behandeling te starten. Om een goed overzicht te kunnen doorgeven aan je zorgverzekeraar, maakt de implantoloog een begroting van de te verwachte kosten. Gelijk vraagt de implantoloog een eerste machtiging aan. De tandarts zelf vraagt een tweede machtiging aan voor zowel de eigen kosten als techiekkosten. Dit geeft een duidelijk overzicht van alle prijzen, voordat de behandeling begint.

Kosten implantaat , het blijft in je hoofd hangen. Echter kun je erop vertrouwen dat je zorgverzekeraar het meeste zal vergoeden. Vooraf hoor je duidelijk wat je eigen bijdrage zal zijn. Ook in geval een machtiging is geweigerd, blijft een behandeling bij Kronen Vink Dental mogelijk.