afslanken Sittard

Bij Nagelstudio Margriet is zoveel mogelijk, waaronder ook afslanken in Sittard.  Met laagfrequente ultrasone geluidsgolven wordt plaatselijk lichaamsvet losgeweekt en vrij gemaakt. Vervolgens wordt dit op natuurlijke wijze afgebroken en afgevoerd. Dit lijkt op liposuctie, alleen is dit prijskaartje een stuk lager hiervan. De behandeling heet Cavicatie en hiermee kan je per behandeling wel 2 tot 6 centimeter in omvang afnemen. Dan heb je een andere manier en dat is bodypakking. Op deze manier worden katoenen bandages, doorweekt met aloë vera, om het lichaam gewikkeld. Ook bestaat er de keuze uit een kaneelcrème wrap.  afslanken Sittard

Top resultaat

Nadat ik een paar van deze behandelingen heb gehad kan je het effect zien van afslanken in Sittard. Mijn omvang is met meerdere centimeters geslonken. Eindelijk kan ik een broek weer aan die al jaren nutteloos in mijn kast hangt.

Er is zoveel meer mogelijk bij studio Margriet. Want wat denk je van een geweldige massage. Je hebt hier de keuze uit een honing of een hot-stone behandeling. Ook kan je voor een voetbehandeling kiezen, echt een ontspannende behandeling die uit een weldadig voetbad, een zachte scrubbeurt en een voetenmasker bestaat. En als kers op de taart wordt deze behandeling afgesloten met een massage. Tevens worden de teennagels gelakt.