Maxilia heeft de beste relatiegeschenken

maxilia-logo

Op een woensdagmorgen kreeg ik de opdracht van mijn baas om bij Maxilia een order te plaatsen. Maxilia is onze vaste leverancier. Zij bezorgen altijd de beste relatiegeschenken aan ons, al twee jaar lang. Ze zijn veruit de beste in wat ze doen en weten dan ook telkens weer het beste product te leveren.

Opdrachtkatoenen-tassen-bedrukken-goedkoop

Het was dan ook niet zomaar een bestellen, nee, het was een kerstgeschenk! Het was weer namelijk tijd voor kerstpakketten, en die mocht ik zelf samenstellen voor mijn collega’s. Ik vond het dan ook leuk om te doen, omdat ik weet wat iedereen wilt in het kerstpakket. Dit was dan ook een leuke opdracht, en ik keek uit naar het resultaat.

Contactkerstpakket-maxilia

Ik belde een van de medewerkers van het bedrijf om meer informatie op te halen over het product. De telefoon werd vriendelijk opgenomen door een van de medewerkers, en ik werd netjes te woord gestaan gedurende het gesprek. Er waren veel mogelijkheden die allemaal gerealiseerd konden worden. Dit was fijn om te weten. De medewerkers weten duidelijk waar ze het over hebben, en wisten dan ook al mijn vragen te beantwoorden. Wat fijn dat dit bedrijf werkelijk met alles rekening kan houden. Alles is dan ook mogelijk. Ze zijn zeer behulpzaam en begripvol. Ik hoop dan ook de samenwerking in de toekomst voort te zetten. Op dit moment is dit de beste samenwerking die we hebben. We gaan ze dan ook zeker aanraden bij vrienden en familie.