Bijzondere manieren om geld te verdienen

medicijnen testen

Hoe ver zou jij gaan voor het verdienen van wat geld? Er zijn namelijk een aantal niet voor de hand liggende manieren om aan geld te komen. Lees maar snel verder.

Als je binnen korte tijd veel geld wilt ontvangen, dan is het een optie om jezelf beschikbaar te stellen voor het testen van nieuwe medicijnen. Medicijnen testen wordt altijd gedaan in een onderzoekscentrum. De vergoeding daarvoor is gebaseerd op de lengte van het onderzoek en de mentale en fysieke belasting voor jou als deelnemer. De vergoeding ligt tussen de €121 en € 227 euro per dag. Dat ligt dus boven een minimum dagloon. Zou jij voor dit bedrag onuitgebrachte medicijnen testen?

medicijnen testen

Er zijn mensen met een bepaalde seksuele fantasie. Zo kunnen sommigen enorm opgewonden raken van foto’s waarop voeten te zien zijn: een zogenaamde voetfetisj. Zij gebruiken vaak speciale sites waarop dat soort foto’s door welwillende personen worden gedeeld. Door in te gaan op speciale verzoeken van een voetfetisjist, kun je als verkoper van die foto’s en video’s een behoorlijk zakcentje verdienen. Dit kan echt oplopen tot honderden euro’s voor het maken van één simpel fotootje.

Heb je een auto maar staat deze het grootste deel van de week voor de deur? Verhuur hem via speciale autoverhuur-sites aan mensen die geen auto hebben, maar die er wel sporadisch eentje nodig hebben. Zij betalen jou een vast bedrag plus benzine- en andere onkosten. Mooi meegenomen als je bedenkt dat je auto anders niks zou opleveren. Let bij deze sites wel goed op de profielen die jou benaderen, zodat je zeker weet dat de persoon aan wie jij jouw wagen uitleent te vertrouwen is.

Als je van winkelen houdt, is de volgende manier om geld te verdienen echt iets voor jou. Als mystery shopper krijg jij namelijk de opdracht om een bepaalde winkel te bezoeken en al je bevindingen daar in je op te slaan om deze achteraf terug te koppelen aan de opdrachtgever. Vaak huren bedrijven jou in om hun personeel te testen.

Overweeg je na het lezen van dit artikel een carrièreswitch of houd je het toch liever bij je huidige baan?