Allergietesten zijn er niet voor niks

logoIk wil vandaag het volgende onderwerp met jullie delen, dit artikel gaat over allergietesten. Steeds meer mensen ontwikkelen ergens een allergie voor. Dit kan zich ook pas ontwikkelen op een latere leeftijd. Neem als voorbeeld hooikoorts, hier wordt je dus niet mee geboren. Het kan dus zo zijn net als bij een vriend van mij dat je dit pas op een later leeftijd krijgt. Zo hij al 26 en kreeg afgelopen zomer de symptomen van hooikoorts. Om er toch zeker van te zijn of dit het daadwerkelijk ook was kocht hij online een test. Hij vroeg dan ook aan mij om die site met jullie te delen. Vooral ook omdat er andere producten opstaan die betrekking hebben op gezondheid. Deze site heet shopvoorgezondheid.nl. Zelf heb ik deze website ook bezocht en er staan inderdaad een hoop interessante items op. Het is zeker de moeite waard om hier eens naar toe te gaan. Maar de allergietesten die er op staan waren zeer goed zei die.

svzt-check-glutencheck

Online een allergietest kopen

Wanneer jullie zelf naar de site gaan zullen jullie zien dat ze naast allergietesten ook producten voor baby’s verkopen, voor fitness etc. De allergietest die mijn vriend genomen had was om te bepalen of hij een van de onderstaande allergieën had:

  • Glutenallergie
  • Ei-allergie
  • Huisstofmijtallergie
  • Kattenallergie
  • Melkallergie
  • Hooikoorts

svzt-check-allergie3in1Hij kon dus op meer testen dan alleen hooikoorts. Nu is hooikoorts natuurlijk wel samen met kattenallergie en huisstofmijtallergie de drie meest voorkomende allergieën. Maar nu kan hij in ieder geval naar de huisarts gaan en de juiste medicatie halen.